Gratis spreekuur

Er is een gratis inloopspreekuur van 16.30 uur tot 19.00 elke maandagavond op volgorde van binnenkomst. Een eerste inschatting van uw probleem kan dan snel worden gegeven met een begeleidend advies. Mr. Lafeber spreekt de volgende talen: Frans, Portugees, Engels, Duits.

 

Rechtsbijstand

Mr. Lafeber verleent rechtsbijstand aan particulieren op het gebied van geschillen met aannemers en onderaannemers, architecten, hoveniers, huurrecht, aankoop- en verkoop van onroerende zaken, arbeidsrecht, familie- en erfrecht, consumentenrecht, algemeen verbintenissenrecht en incasso. 

Daarnaast staat mr. Lafeber artiesten bij in de Nederlandstalige amusementsmuziek.

 

Gefinancierde rechtsbijstand en rechtsbijstandverzekering

Advocatenkantoor Lafeber biedt met name ook rechtsbijstand aan onvermogende particulieren die voor een zogeheten toevoeging (door de Nederlandse overheid gefinancierde rechtsbijstand) in aanmerking komen en heeft ervaring met de werkwijze van rechtsbijstandverzekeringen. Aan de hand van inkomenstabellen kan een inschatting worden gegeven of u als particulier daarvoor in aanmerking komt. U betaalt dan alleen de door de Raad voor de Rechtsbijstand vastgestelde eigen bijdrage naast het griffierecht en eventuele kosten voor uittreksels.

Komt u net niet in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand dan zijn afspraken op maat mogelijk. Van de gemaakte afspraken krijgt u een bevestigingsbrief.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline